15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For

What is it? What is it used for? Sometimes being in some new place or just in the attic of the family house we “discover” some mysterious objects of unknown use.

If you are attracted to such things in this gallery you will feel like in paradise.

#1 Is This Something Indecent?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
J_Seidy/reddit

Answer. It’s a type of special pillow, called a neck stretch.

#2 Why are These Bars Curved at the Bottom?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
lw1999/reddit

Answer. Those curves are made for putting flowers there.

#3 What is This?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
MespanM4n/imgur

Answer. It is used to divide things into equal parts. Place one point on one end of the thing you are dividing, and then choose how many parts you want it to be divided into.

#4 This Looks Like a Torpedo. is it Used for Something in the Kitchen?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
AJK910/imgur

Answer. This is used to shred meat when frying in a pan.

#5 What Kind of Hole is This?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
Blahblahblahblahblah01/imgur

Answer. It’s a hole for a vacuum cleaner hose. This house at one point had a central vacuum system.

#6 What is This Used For?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
SchaefferRd/imgur

Answer. It’s a squeezer for lemons and limes.

#7 Is it Some Kind of Cutter?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
11varine/reddit

Answer. It is a group locking device. It is placed on the switch when several people are working on the equipment to prevent them from turning on the equipment.

#8 What is This?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
allaspiaggia/imgur

Answer. It’s a sealer for the edges of a cake.

#9 What are Glove-like Boards?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
selfly/imgur

Answer. It is a drying rack for gloves.

#10 What is This Lovely Object?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
tjpeddler/imgur

Answer. It’s a mouth harmonica in a case.

#11 What is The Little “Pen” Used for?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
Craig_White/reddit

Answer. You can twist the pointy part with this so it sticks out of the handle, and use it to separate hair.

#12 This Thing Looks Like Alien Antennae….

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
pepperedowl/reddit 

Answer. It is used to dry and fill reusable bags with a zipper closure.

#13 What is This Pretty Shell?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
corydigital/imgur

Answer. It is a menstrual calendar.

#14 What is it? It Looks a Little bit Like a Heart

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
MaximumBicycle3447/reddit

Answer. It’s a part made of LEGO bricks. It comes from the Duplo playset.

#15 What is it?

15 Mysterious Objects. Many People Have No Idea What They Were Used For
9gbmhhydj212/imgur

Answer. It WAS a drinking cup or refill that melted in the dishwasher.

What surprised you the most?