15 Mysterious Objects That Very Few Can Identify

    15 Mysterious Objects That Very Few Can Identify

    15 Mysterious Objects That Very Few Can Identify
    Greg
    7:19 PM EST, January 13, 2022

    Every now and then, cleaning up our basements and garages, we come across things that look just too strange to be real. And when it comes to their practical applications, all we can do is to guess what they were actually designed for.

    The collection below consists of several mysterious items like that.

    #1 What's wrong with these crayons?

    SAINTnumberFIVE/reddit
    SAINTnumberFIVE/reddit

    The answer: nothing - it's just a wax layer which appears as wax oxidizes with time

    #2 Is this some kind of spying device behind our TV?

    rdef1984/reddit
    rdef1984/reddit

    The answer: no, it isn't - it's an infrared receiver

    #3 'I found it on a beach.'

    severance8/reddit
    severance8/reddit

    The answer: it's a bumper stop from a large vessel

    #4 What is the function of this unusual chair?

    Boobagge/reddit
    Boobagge/reddit

    The answer: It's a Jesper bench by IKEA. It's for gamers.

    #5 What is this device doing in my hotel bed?

    rrinconn/reddit
    rrinconn/reddit

    The answer: sleep well - it's an alarm device for the deaf that goes vibrating in emergency.

    #6 'I have never seen a sign like this before.'

    BeefTeaser/reddit
    BeefTeaser/reddit

    The answer: it informs firefighters about where the nearest standpipe is.

    #7 What is this?

    khanzarate/reddit
    khanzarate/reddit

    The answer: it's a kind of a fidget-spinner popular in some countries in 1980's and 1990's

    #8 What's wrong with this billiards table?

    MelonBaller124/reddit
    MelonBaller124/reddit

    The answer: This is a bumper pool table. This kind of billiards was popular in the West in 1970's and 1980's.

    #9 Is it a spare part or something?

    Berd_Turglar/reddit
    Berd_Turglar/reddit

    The answer: no, it isn't; it is used for holding large bags/ sacks while they are being filled.

    #10 What is this board for?

    Hypatia_Alexandria-/reddit
    Hypatia_Alexandria-/reddit

    The answer: it's a kind of Crokinole, a game that used to be popular in Anglo-Saxon countries

    #11 What is this metal foot used for?

    HosAndBros/reddit
    HosAndBros/reddit

    The answer: this is a part of the Daniell cell, which is a type of electrochemical cell that turns chemical energy into electricity. It was used to develop batteries and electrical telegraphy.

    #12 Why is the mesh on the wall?

    bbbrianwilliams/reddit
    bbbrianwilliams/reddit

    The answer: it's nothing but a kind of ladder for plants to climb.

    #13 What is that thing on the roof? It looks nothing like a solar panel?

    captain_megawatts/reddit
    captain_megawatts/reddit

    The answer: in fact it is one. It's just obsolete.

    #14 Why would one need two lamps over the cooker?

    PM_me_veiny_arms/reddit
    PM_me_veiny_arms/reddit

    The answer: these are not lamps – they are automatic fire extinguishers

    #15 What's the function of this structure?

    Squirmble/reddit
    Squirmble/reddit

    The answer: it's there to stop the flood water.

    Which answer did you find the most surprising?
    Related content